Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 15.05.2024, 17:57
Головна » Архів матеріалів

Уманський медичний коледж щорічно випускає більше ста своїх вихованців. Чимало із них за останні 55 років сумлінно працювали медичними сестрами в Уманській міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста.

З нагоди Міжнародного Дня Червоного Хреста та Міжнародного Дня Медичної сестри, голова міськрайонної організації Товариства Валентина Чорна вручила групі викладачів, які готують медичних сестер, та випускникам медичного коледжу, майбутнім медичним сестрам, Почесну Грамоту міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України за особистий вагомий внесок в утвердження ідеалів милосердя та гуманізму та привітала із святом.

В цей  день в Уманському медичному коледжі відбулася науково-практична читацька конференція за наслідками науково-досл ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: Valtntina | Дата: 12.05.2017 | Коментарі (0)

В День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні волонтери Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста традиційно були з підопічними ветеранами поважного віку,яким потрібна  підтримка і допомога.

Старші волонтери медичного коледжу та зовсім юні з НВК №1 супроводжували ветеранів під час святкових заходів біля обеліску Слави, спілкувалися з ними, дарували квіти, надихали на оптимізм. Їх  квітуча молодість, сповнена енергії і надії, надихає  ветеранів.

Старшокласники та зовсім юні учні Паланської загальноосвітньої школи Уманського району як волонтери долучилися до зустрічі з ветеранами 8 травня під час проведення районного свята. Їх мудрі вчителі-наставники навчають молоді серця уміти піклуватися і с ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: Valtntina | Дата: 09.05.2017 | Коментарі (0)

 

8 травня 2017 року, в день народження засновника Червоного Хреста швейцарця Анрі Дюнана, відзначається 153 річниця Міжнародного Руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця.

У нинішньому світі, що стає дедалі жорсткішим, найбільш бракує чуйності, милосердя, уваги до людини. Усе частіше стають факти нехтування її здоров’ям, гідністю, навіть самим її правом на життя.

За таких умов Міжнародний Рух Червоного Хреста та Червоного Півмісяця – найстаріша всесвітня доброчинна громадська організація – активніше спрямовує свої зусилля в ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: Valtntina | Дата: 08.05.2017 | Коментарі (0)

З 20 березня по 20 квітня тривав благодійний місячник Товариства Червоного Хреста України. Активну участь в його проведенні взяла міськрайонна організація ТЧХ та її первинні організації.

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста співпрацювала з питань організації та проведення місячника із відділами міської та районної влади, громадськими організаціями, молодіжними колективами, колективами з різною формою власності.

Анонс про проведення Місячника розміщено на сайтах міської ради, районної ради, РДА, в друкованих ЗМІ, в людних місцях.

Під час місячника зібрано:

... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: Valtntina | Дата: 29.04.2017 | Коментарі (0)

Сьогодні Всесвітній день охорони праці. В Україні щорічно відзначається «День охорони праці» з 2006 року відповідно до Указу Президента України.

У цей день більш, ніж в ста країнах світу привертається уваги громадськості до невирішених проблем з охорони праці.

Відбувся тренінг з надання долікарської допомоги з учнівською молоддю електро-технічних спеціальностей Уманського професійного ліцею, Уманського професійного аграрного ліцею та Агротехнічного коледжу. Розпочалася вона з екскурсії на Уманські енергетичні мережі. Підготовку організували головний інспектор Управління Державної праці у Черкаській області Горошко Микола Тимофійович, начальник управління праці та соцзахисту населення Галина Кучер, головний спеціаліст управління прац ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: Valtntina | Дата: 28.04.2017 | Коментарі (0)

Спільний виїзд комунального закладу Уманський районний ЦПМСД та Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста відбувся в село Шарин. В рамках проведення благодійного місячника Товариства Червоного Хреста України на Уманщині головний лікар Олександр Новаківський та голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна об’єднали зусилля з питань навчання населення навичкам надання першої домедичної допомоги, надання допомоги найбільш вразливим групам населення.

В НВК Шаринська загальноосвітня школа 1-Ш ступенів, який очолює ентузіаст педагогічної справи Клавдія Кравчук, із старшокласниками та вчителями проведено тренінг з серцево-легеневої реанімації, надання першої допомоги прирізних кровотечах, переломах кісток, опіках. На тренувальному манекені відпрацьовано алгоритм дій при зупин ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: Valtntina | Дата: 20.04.2017 | Коментарі (0)

Уманська заагальноосвітня школа №11 1-Ш ступенів, яку очолює Заслужений вчитель України Володимир Сокирський, продовжує славні традиції колективу і в цьому навчальному році. Колектив приєднався до Всеукраїнського місячника Товариства Червоного Хреста України. Інформаційно-освітні заходи в школі протягом місячника сприяють духовну збагаченню дітей, розвитку їх умінню турбуватися про власне здоров’я та оточуючих. Заохочується розвиток в школі волонтерського руху.

З нагоди Великодня на святкову зустріч запрошено батьків багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей з особливими фізичними потребами. Директор школи тепло привітав усіх присутніх на зібранні. Він уміло спрямовує зусилля вчителів та учнів на гармонійне поєднання навчання з громадською активністю

В школу завітала колиш ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: Valtntina | Дата: 18.04.2017 | Коментарі (0)

Товариство Червоного Хреста України народилося у той час, коли люди дуже потребували захисту, допомоги, співчуття. За 99 років діяльності Товариство ствердило свою гуманітарну роль у суспільстві, ставши надійною опорою та організацію, куди люди можуть звернутися за підтримкою у найскрутніші часи.

Основне завдання Товариства – сприяння органам державної влади в їх діяльності в гуманітарній сфері, захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі збройних сил і органам охорони здоров’я.

Взявши на себе з перших днів існування – з 1918 року – благородну місію турботи про здоров`я людей та їхнє благополуччя, Товариство продовжує пропагувати Основоположні ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: Valtntina | Дата: 18.04.2017 | Коментарі (0)

В проведенні Всеукраїнського місячника Товариства Червоного Хреста України бере активну участь колектив медичного коледжу та його первинна організація Товариства Червоного Хреста, яку очолює заступник директора Валентина Домбровська.

В навчальному закладі проведено «круглий стіл» під гаслом «Ми хочемо бути здоровими. Ми будемо здоровими». В його роботі взяла участь і виступила голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна.

    Активну  участь  в підготовці і проведенні засідання «круглого столу» взяли Валентина Домбровська, викладач,  лікар вищої категорії Валерій Суботович.

Учасники заходу зосередилися на протидії поширення захворювання на туберкульоз, заслу ... Читати далі »

Переглядів: 459 | Додав: Valtntina | Дата: 13.04.2017 | Коментарі (0)

  Всесвітній День здоров’я активно святкував Уманський НВК "Школа №10 1-Ш ступенів-медична гімназія". Більше 200 дітей і дорослих взяли участь в його проведенні. Серед учасників заходу - міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, медичний коледж, працівники військової частини, поліції, станції швидкої допомоги.

Очолила свято директор школи, досвідчений педагог Стефанія Шульга. Святковою колоною центральною вулицею житлового мійкрорайону Нова Умань, де розташована школа, в супроводі екіпажу поліцейських та швидкої допомоги всі учасники, від першого до випускного класів, направилися до основного місця святкових заходів та розваг.

Спортивні змагання на спритність, перетягування канату демонстрували старшокласники. Особливо порадували присутніх в останньому виді з ... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: Valtntina | Дата: 07.04.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 15 16 »
Хостинг від uCoz