Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 30.04.2024, 01:34
Головна » Архів матеріалів

 

Щорічно, в рамках проведення Всеукраїнського місячника Товариства Червоного Хреста України, первинна організація Товариства Червоного Хреста Уманського національного університету садівництва, яку очолює Маргарита Парубок, замовляє в міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста проведення для студентів тренінгів з надання першої долікарської допомоги.

Так для студентів-першокурсників факультету менеджменту відбулися заняття з надання допомоги при серцево-легеневій зупинці, при переломах кісток, опіках кровотечах. На тренувальному манекені вони відпрацювали алгоритм дій під час першої допомоги, переглянули відео сюжет.

Голова міськрайонної організації Валентина Чорна розповіла про діяльність Товариства Червоного Хреста України, його історичні віхи, про програми, над яки ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: Valtntina | Дата: 04.04.2017 | Коментарі (0)

З нагоди Міжнародного дня боротьби з туберкульозом Уманська міськрайонна оганізація Товариства Червоного Хреста та держаний педагогічний університет імені П.Г.Тичини провели інформаційно-освітні заходи для студентської молоді. Зокрема, активність в доповненні власних знань про захворювання виявили студенти соціально-педагогічного факультету та факультету дошкільної освіти. Студенти,викладачі, волонтери прослухали та обмінялися інформацією про підступну хворобу.

Міськрайонна ї організація Товариства Червоного Хреста, її голова Валентина Чорна та міський фтизіатр Юрій Костюк презентували присутнім фотоілюстровану інформацію протидії поширення захворювання на туберкульоз. Було висвітлено статистику про хворобу, історію її розвитку, роль Роберта Коха у відкритті збудника хвороби, клінічні форми туберкульозу, шляхи поширення, профілактика недуги.

Товариство Червоного Хрес ... Читати далі »

Переглядів: 367 | Додав: Valtntina | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

   Районний відділ освіти(начальник Борис Бондар), міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста (голова Валентина Чорна), КЗ ЦПМСД РР(головний лікар Олександр Новаківський) провели   спільно відкритий захід з нагоди  Всесвітнього  дня боротьби із захворюванням на туберкульоз у Родниківській загальноосвітній школі 1-Ш ступенів (директор Олександра Слупіцька).

Охайний, зі смаком оздоблений актовий зал сільської школи був переповнений. Сюди завітали вчителі, учні, медики, працівники господарчих служб. В залі розгорнуто  сучасні мультимедійні засоби.

Головний спеціаліст районного відділу освіти Тетяна Бабакіна, ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: Valtntina | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

Товариство Червоного Хреста України 99 років поспіль допомогає державі у наданні медичної, соціально-побутової, матеріальної та натуральної допомоги найбільш незахищеним верствам населення. На це спрямовані програми та численні благодійні заходи Товариства. На відміну від усіх інших благодійних інституцій, Товариство Червоного Хреста України – єдина організація, що має особливий гуманітарний мандат, володіє гуманітарною ініціативою як повноважний член Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця .

З 20 березня по 20 квітня на Україні проходить благодійний місячник під гаслом «Забезпечуючи найголов ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: Valtntina | Дата: 21.03.2017 | Коментарі (0)

Стало гарною традицією в місті Умань на початку весни визначати лауреатів звання «Жінка року». Традицію активно підтримує міська влада, а проводиться вона громадською організацією «Спілка жінок міста Умань», яку очолює Валентина Чорна.

За 17 років лауреатами звання „Жінка року” в різних номінаціях стали 197 уманчанок. Цього року кращих обрали у 13 номінаціях.

15 березня заступник міського голови Жанна ... Читати далі »

Переглядів: 701 | Додав: Valtntina | Дата: 15.03.2017 | Коментарі (0)

За Законом, право на використання емблеми у вигляді Червоного Хреста належить виключно Товариству Червоного Хреста України з розпізнавальною метою під час здійснення своєї діяльності. Це право охороняється законом, і ніхто інший не має права використовувати емблему Червоного Хреста без спеціального дозволу Товариства.

Неправомірне використання Червоного Хреста наносить значний збиток іміджу Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Товариства Червоного Хреста України, тим самим виявляючи неповагу до усіх представників Міжнародного руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, що здійснюють свою діяльність на території України, та безпосередньо самому Уряду держави, ставлячи під сумнів виконання міжнародних зобов’язань.

Національний комітет Товарис ... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: Valtntina | Дата: 10.03.2017 | Коментарі (0)

Дорогі жінки!

З першим весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі жінки, не було б в житті стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Завдяки вам стверджуються в житті доброта, благодійність, милосердя.

... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: Valtntina | Дата: 08.03.2017 | Коментарі (0)

Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста розпочала проведення інформаційно-освітніх заходів з нагоди Всесвітнього дня протидії поширення захворювання на туберкульоз. У випускних класах загальноосвітньої школи №9 1-Ш ступенів, яку очолює досвідчений ветеран освіти Ірина Тенц, відбулася тематична презентація. Голова міськрайонної організації Валентина Чорна ознайомила старшокласників із статистикою, історією відкриття збудника захворювання, клінічними формами хвороби, шляхами передачі, профілактикою туберкульозу. При обміні знаннями про хворобу, школярі демонстрували ґрунтовні базові знання про проблему, поповнили власний досвід новою інформацією, як уберегтися від нудуга.

Директор школи Ірина Тенц, вчитель біології Тетяна Небикова доручили старшокласникам використати підготовлену міськрайонною організацією презентацію для проведення інформаційних повідомлень ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: Valtntina | Дата: 02.03.2017 | Коментарі (0)

25-26 лютого на площі Соборності в центральн ... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: Valtntina | Дата: 26.02.2017 | Коментарі (0)

  В переповненій сесійній залі виконавчого комітету Уманської міської ради відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 30-річчя створення Уманської міської організації ветеранів міста, яку очолює. голова Олександр Безсмертний.

Ветеранів вітали міський голова Олександр Цебрій, заступник міського голови Жанна Лозінська, начальник управління праці та соціального захисту населення Галина Кучер, член президії Черкаської обласної ради ветеранів, голова Уманської районної організації ветеранів Анатолій Дем’янчук голова міськрайонної спілки ветеранів Афганістану, депутат Уманської міської ради Олег Зайченко, голова Уманської громадської організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України» Юрій Березовський.

Голова Уманської міськрайонної громадської організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Чорна вручила Олександру Безсмертному Почесну грамоту міськрай ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Valtntina | Дата: 25.02.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 »
Хостинг від uCoz