Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 28.04.2024, 22:43
Головна » Архів матеріалів
Гарна традиція започаткована в м. Умань Черкаської області міським головою Юрієм Бодровим та головою Спілки жінок міста Валентиною Чорною, яка очолює міськрайонну організацію Товариства Червоного Хреста.

Пройшло більше десяти років, як такого високого визнання в різних номінаціях отримали 152 уманчанки. Цінно, що серед лауреатів звання «Жінка року» - є номінація «Громадський активіст». Лауреатами звання «Жінка року» стали п’ять голів первинних організацій Товариства Червоного Хреста.

Нинішнього року на клопотання міськрайонної організації посвідчення лауреата отримала голова первинної організації Товариства Червоного Хреста управління праці та соцзахисту населення.

Переглядів: 525 | Додав: Valtntina | Дата: 14.03.2013 | Коментарі (0)

Уманська міськрайонна організація Товариства розпочала зустрічі із колективами підприємств, установ та організацій з нагоди 95-річчя створення Товариства Червоного Хреста України.

Зустрічі з активом міськрайонна організація розпочала з агроколеджу,філіалу національного університету садівництва, в якому навчаються майже 1500 студентів. Вибір цього навчального закладу був не випадковим, адже з міськрайонною організацією його пов’язує багаторічна плідна співпраця. Це й проведення циклових занять за програмами Товариства, шефство над школами-інтернатами для дітей з особливими фізичними потребами, проведення благодійних акцій та багато ін. Варто зазначити, що практично всі викладачі та студенти є членами цієї милосердної організації. Нинішня зустріч відбулася в теплій, святковій атмосфері. Працівники Товариства презентували фільм про головні віхи розвитку Червоного ... Читати далі »
Переглядів: 759 | Додав: Valtntina | Дата: 22.02.2013 | Коментарі (0)

День відкритих дверей провела Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста Черкаської області до Новорічних та Різдвяних свят.

Працівники патронажної служби, голови первинних організацій відвідали підопічних, привітали із святом. Підопічні багатодітні родини малозабезпечені сім”Ї із числа потребуючих отрималим допомогу одягом, взуттям, солодкими подарунками.

Голова міськрайонної організації В.А.Чорна привітала актив Товариства через засоби інформації, вітальними листівками. Особливі слова вдячності висловлено спонсорам, головам первинних організацій Товариства, які підтримують ... Читати далі »
Переглядів: 573 | Додав: Untitled | Дата: 22.01.2013 | Коментарі (0)

За підтримки міської ради, Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста працювала в пришкільних таборах в літньо-оздоровчий період. Щоденно проводились бесіди та заняття на теми: «Волонтер - серце Червоного Хреста», «Надання першої допомоги», «Подбай про власне здоров’я», «Профілактика шкідливих звичок в підлітковому віці», «Профілактика кишкових захворювань».

Основна увага приділялась наступним питанням: поширення захворюваності на туберкульоз та ВІЛ/СНІД; джерела інфекції, шляхи потрапляння збудника на туберкульоз та ВІЛ/СНІД; симптоми та профілактика захворювання.

Переглядів: 551 | Додав: Untitled | Дата: 27.06.2012 | Коментарі (0)

Під час проведення місячника «Милосердя не має віку й статі. Приєднуйся до руху Червоного Хреста!» Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України Черкаської області провела низку заходів серед населення в навчальних закладах, в організаціях різних форм власності. Благодійну допомогу отримали 536 осіб на суму  43300  гривень з числа малозабезпечених, багатодітних сімей, інвалідів, самотніх людей похилого віку. Зокрема 230 кг  продуктів, 970 одиниць одягу  108 пар взуття.

Допомогу отримали 74 ветерани війни. Їм доставлено продукти  харчування, одяг, взуття, засоби першої необхідності, медикаменти.
Переглядів: 556 | Додав: Untitled | Дата: 19.05.2012 | Коментарі (0)

З нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом Уманська міськрайонна організація  Товариства Червоного Хреста Україна Черкаської області провела широкомасштабну інформаційно-просвітницьку акцію.

Місцева червонохресна організація підготувала програму протидії поширенню захворюваності на туберкульоз. З нею ознайомилися в 40 сільських та 20 міських навчальних закладах.

В Уманському педагогічному університеті червонохрестівцями, у взаємодії з керівництвом ВНЗ, організовано та проведено конференцію. Активно долучилися до інформаційних заходів щодо подолання  недуги ... Читати далі »
Переглядів: 519 | Додав: Untitled | Дата: 13.04.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16
Хостинг від uCoz