Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 10:58
Головна » 2017 » Травень » 12 » Міжнародний день Медичної сестри
15:58
Міжнародний день Медичної сестри

Уманський медичний коледж щорічно випускає більше ста своїх вихованців. Чимало із них за останні 55 років сумлінно працювали медичними сестрами в Уманській міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста.

З нагоди Міжнародного Дня Червоного Хреста та Міжнародного Дня Медичної сестри, голова міськрайонної організації Товариства Валентина Чорна вручила групі викладачів, які готують медичних сестер, та випускникам медичного коледжу, майбутнім медичним сестрам, Почесну Грамоту міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України за особистий вагомий внесок в утвердження ідеалів милосердя та гуманізму та привітала із святом.

В цей  день в Уманському медичному коледжі відбулася науково-практична читацька конференція за наслідками науково-дослідної і пошукової роботи працівників та студентів навчального закладу.

В її роботі взяв участь директор Юрій Скоробреха, заступник директора Валентина Домбровська, викладачі та студенти, волонтери Червоного Хреста навчального закладу. Серед тем, запропонованих увазі поважної аудиторії, прозвучала і доповідь про «Міжнародний Рух Червоного Хреста, історію його створення» з яким виступили студентка Діана Гарумова, керівник Наталія Мазур.

Присутня на конференції голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна акцентувала увагу про цінність поглиблення знань студентської молоді про червонохресний Рух та участь в його доброчинній діяльності. Виповнилося 153 роки з дня заснування Міжнародного Комітету Червоного Хреста та 99 років з дня заснування Товариства Червоного Хреста України.

Студентська молодь медичного коледжу проводить різноманітну роботу в первинному осередку Червоного Хреста під керівництвом голови первинної організації навчального закладу Валентини Домбровської, викладача вищої категорії Валерія Суботовича, багатьох інших добродіїв колективу.

З нагоди Міжнародного дня Червоного Хреста та Міжнародного дня Медичної сестри, голова міськрайонної організації Товариства Валентина Чорна вручила групі викладачів та студентському активу медичного коледжу,майбутнім медичним сестрам, Почесну Грамоту міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України за особистий вагомий внесок в утвердження ідеалів милосердя та гуманізму.

 

Нехай множаться спільні доброчинні справи за участю студентської молоді та їх наставників.

 

 

Прес-центр Уманської МРОТЧХУ.

 

Переглядів: 566 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz