Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 01:13
Головна » 2017 » Квітень » 18 » Благодійний місячник триває
18:02
Благодійний місячник триває

Уманська заагальноосвітня школа №11 1-Ш ступенів, яку очолює Заслужений вчитель України Володимир Сокирський, продовжує славні традиції колективу і в цьому навчальному році. Колектив приєднався до Всеукраїнського місячника Товариства Червоного Хреста України. Інформаційно-освітні заходи в школі протягом місячника сприяють духовну збагаченню дітей, розвитку їх умінню турбуватися про власне здоров’я та оточуючих. Заохочується розвиток в школі волонтерського руху.

З нагоди Великодня на святкову зустріч запрошено батьків багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей з особливими фізичними потребами. Директор школи тепло привітав усіх присутніх на зібранні. Він уміло спрямовує зусилля вчителів та учнів на гармонійне поєднання навчання з громадською активністю

В школу завітала колишня випускниця поетеса Тетяна Вербіна із сином Валентином. Вона ділилася спогадами, розповіла про свої поетичні добірки. Запрошені отримали святкові подарунки. Вони висловили слова вдячності, дарували присутнім теплі усмішки. Їм потрібна наша повсякденна увага і в будні.

В ці дні відзначається пам’ятна подія. Зокрема, 99 років з дня заснування Товариства Червоного Хреста України. Голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста алентина Чорна, присутня на зустрічі, висловила вдячність педагогічному та учнівському колективу школи за невтомність у вихованні в учнівської молоді доброти, уміння співпереживати, бути уважними до оточуючих людей. Директор школи олодимир Сокирський нагороджений Почесною відзнакою Товариства Червоного Хреста України за вагомий внесок в утвердження доброчинності. Це найвища нагорода громадської організації. Заступники директора школи Юлія Мельник, Оксана Миколайко, соціальний педагог Тетяна Тарасюк з гордістю говорили про вихованців школи, про їх багатий світ духовності.

Милосердя не має віку і статі. Поряд чимало тих, кому потрібна наша спільна турбота. Громадська активність колективу школи №11 варта наслідування.

 

Прес-центр МРОТЧХ.

 

Переглядів: 363 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz