Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 08:48
Головна » 2017 » Квітень » 28 » Всесвітній день охорони праці
16:37
Всесвітній день охорони праці

Сьогодні Всесвітній день охорони праці. В Україні щорічно відзначається «День охорони праці» з 2006 року відповідно до Указу Президента України.

У цей день більш, ніж в ста країнах світу привертається уваги громадськості до невирішених проблем з охорони праці.

Відбувся тренінг з надання долікарської допомоги з учнівською молоддю електро-технічних спеціальностей Уманського професійного ліцею, Уманського професійного аграрного ліцею та Агротехнічного коледжу. Розпочалася вона з екскурсії на Уманські енергетичні мережі. Підготовку організували головний інспектор Управління Державної праці у Черкаській області Горошко Микола Тимофійович, начальник управління праці та соцзахисту населення Галина Кучер, головний спеціаліст управління праці та соцзахисту населення Олександр Пустовий, інженер з техніки безпеки підприємства енергетичних мереж Олександр Проценко.

Голова Уманської міської районної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Чорна відпрацювала із слухачами алгоритм дій при виникненні травм, раптових захворювань. Провела тренінг з надання першої долікарської допомоги.

Презентовано тематичний відеосюжет, перегляд якого сприяв засвоєнню практичних навичок з надання першої долікарської допомоги. Зі слів майбутніх спеціалістів, тренінг з надання першої долікарської допомоги запам’ятався. Він дав їм практичні навички, що знадобляться в повсякденному житті.

Прес-центр Уманської МРОТЧХУ

 

 

Переглядів: 425 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz