Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 18.05.2024, 15:00
Головна » Архів матеріалів

День Святого Миколая Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста провела з багатодітними підопічними сім’ями. Малюки одержали солодощі, дитячі книги з улюбленими казковими героями, «розмальовки», дитячі іграшки. На замовлення батьків дітям підібрали потрібне взуття, одяг. В цей день батьки мали змогу завітати в міськрайонну організацію Червоного Хреста особисто, щоб отримати подарунки, та зустріти волонтерів Червоного Хреста в себе вдома. Діти зустрічали гостей охоче. Свято Миколая –це очікування, радість, яку діти пам’ятатимуть довго.

Прес-центр Уманської МРО ТЧХУ

Переглядів: 376 | Додав: Valtntina | Дата: 19.12.2017 | Коментарі (0)

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України відводить в роботі важливу роль волонтерству. З нагоди Міжнародного дня волонтерів МРОТЧХ провела зустрічі в колективах, активним волонтерам вручено Почесну Грамоту, Подяку МРОТЧХ.

Серед колективів, де відбулися зустрічі – дитячий заклад НВК №1 (директор Вікторія Кривда). Допитливі юні вихованці впродовж останніх років під час масових заходів у форменному одязі Червоного Хреста привертали увагу населення до благодійності, навчання навичкам надання першої допомоги, були учасниками флешмобів.

Волонтерський рух є основою червонохресного руху.

... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: Valtntina | Дата: 05.12.2017 | Коментарі (0)

З нагоди Міжнародного дня інвалідів міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, Уманське обласне музичне училище ім. П.Д. Демуцького організували в концертному залі музичного училища благодійний захід «Людина починається з добра», на який запросили ветеранів, людей з особливими фізичними потребами, волонтерів.

Перед початком концертної програми голова Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна та заступник директора, голова первинної організації Товариства Червоного Хреста Ольга Клапатнюк, волонтери провели майстер-клас з надання першої домедичної допомоги. Присутні охоче долучалися до практичних занять, під час яких засвоїли навички вчасної реанімації.

В святковому концерті взяли участь кращі солісти ... Читати далі »

Переглядів: 409 | Додав: Valtntina | Дата: 03.12.2017 | Коментарі (0)

1 грудня –Міжнародний день боротьби із СНІД. Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста спільно з медичним коледжом залучили студентів до профілактичних заходів. Проведено науково-читацьку конференцію,флешмоб,під час якого поширено буклети,пам’ятки. Студенти запалили свічу пам’яті за тими,хто пішов з життя від захворювання на СНІД. До профілактичних заходів долучилися інші  первинні червонохресні організації.

Пам’ятаймо про небезпеку, щоб жити!

На сьогодні Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) і Об'єднана програма Організації Об'єднаних Націй з ВІЛ/СНІДу (ЮНЕЙДС) характеризують ситуацію з ВІЛ-інфекції/СНІДу в світі як пандемію, що має катастрофічні демографічні наслідки для всіх країн. Вірус імунодефіциту людини,   призводить до захворювання на СНІД. ВІЛ схил ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: Valtntina | Дата: 01.12.2017 | Коментарі (0)

В Уманському обласному музичному коледжі цикл виховних годин приурочено проведенню майстер-класу під гаслом «Навчаймося надавати першу допомогу разом з Червоним Хрестом». Заступник директора, голова первинної організації ТЧХ музичного коледжу Ольга Миколаївна Лапотнюк завчасно спланувала проведення практичних тренінгів з міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста. Студенти всіх курсів масово завітали на заняття. Активно відпрацювали реанімаційні заходи при зупинці серцевої діяльності і дихання, при травмах, які зустрічаються найчастіше. Волонтери Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста допомагали студентам відпрацювати алгоритм дій при такому стані. Слухачі переглянули тематичний відеосюжет. Окреме заняття відведено для о знайомлення з основними положеннями Міжнародного гуманітарного права, які може засвоїти коже ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: Valtntina | Дата: 17.11.2017 | Коментарі (0)

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста,Спілка жінок міста Умань,медичний коледж провели «круглий стіл»    та опитування населення з нагоди Всесвітнього дня толерантності. Мета заходу – благородна. Збільшувати лави людей, які без агресії сприймали думки, поведінку, форми самовираження та спосіб життя інших людей. Люди завжди можуть дійти до злагоди, зберегти свою індивідуальність, розвивати в собі уміння краще розуміти інших, виявляти повагу й довіру.

Товариство Червоного Хреста України з освітянами давно імплементує вивчення гуманітарного права, як культури взаємовідносин, спрямованих на захист життя здоров’я, гідності людини, знайомить молодь з ризиком участі в конфліктних ситуаціях і таким чином навчає контролювати свою поведінку, навчатися стриманості..

... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Valtntina | Дата: 16.11.2017 | Коментарі (0)

Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста провела засідання Правління на базі медичного коледжу. Розглянуто питання про роботу волонтерів міськрайонної організації Товариства у взаємодії з освітніми закладами, громадськими,молодіжними,ветеранськими організаціями та про перспективи розвитку волонтерського руху.

З доповіддю виступила голова міськрайонної організації Валентина Чорна.

Діяльність волонтерів МРОТЧХ охоплює різні напрямки, але особливо плідно співпрацюють волонтери під час проведення благодійних акцій,Флеш-моб, інформаційно-освітніх заходів. Тісна співпраця поєднує міськрайонну організацію Товариства Червоного Хреста та волонтерів медколеджу, НУС,  музичного училища, педуніверситету шкіл № №11, 10, 12, 9, 7, 3, Кочубіївки, Городецького ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: Valtntina | Дата: 09.11.2017 | Коментарі (0)

Плідна співпраця склалася в Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста з факультетами державного педагогічного університету. У вересні та жовтні проведено інформаційно – освітні заходи та тренінги для студентів природничо-географічного та соціально-педагогічного факультетів.

Про напрямки діяльності Товариства Червоного Хреста України,волонтерський рух, цільові програми Товариства студенти дізналися від голови МРОТЧХ Валентини Чорної.

Міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста проведено майстер-класи з надання домедичної допомоги. Студенти, за участю волонтерів Олександра та Олексія Слюсаренків та всебічного сприяння  голови профкому факультету Юлії Підвальної, відпрацювали алгоритм дій при зупинці серцево-дихальної системи, кровотечах, пере ... Читати далі »

Переглядів: 626 | Додав: Valtntina | Дата: 21.10.2017 | Коментарі (0)

З нагоди Дня міста Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста спільно з медичним коледжом провели в людних місцях майстер-клас з надання першої домедичної допомоги

В його проведенні взяли участь голова міськрайонної організації Валентина Чорна, заступник директора медичного коледжу Валентина Домбровська, студенти-волонтери Юлія Біла, Світлана Віштал, Валентина Древуш, Тетяна Хомич, Вікторія Щеглова, Аліна Жереп. Бажаючі охоче приєднувалися до відпрацювання заходів реанімації, при зупинці серцево-легеневої діяльності, зокрема.

Як підтверджує практика і латинське прислів’я - repetitio est mater studiorum- повторення-матір навчання. Практичні навички допоможуть врятувати життя. Це- цінно.

 

... Читати далі »

Переглядів: 741 | Додав: Valtntina | Дата: 08.10.2017 | Коментарі (0)

Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста провела благодійну акцію «Людина починається з добра». У взаємодії з організаціями-партнерами міста Умань і Уманського району для ветеранів, чорнобильців,багатодітних та неповних малозабезпечених сімей, інвалідів передано 700 одиниць одягу, 200 пар взуття, 1300 одиниць медикаментів, 300 кг продуктів.

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку Уманський КЗ ЦПМСД та міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста передали пільговим категоріям населення медикаменти: серцеві та антигістамінні препарати, полівітаміни. Медикаменти видаються під час амбулаторного прийому сімейними лікарями, сільськими амбулаторіями. Також Товариство Червоного Хреста на клопотання центру молоді райдержадміністрації надало багатодітним та неповним малозабезпеченим сім&rs ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Valtntina | Дата: 03.10.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 15 16 »
Хостинг від uCoz