Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 11:39
Головна » 2017 » Квітень » 20 » Виїзд в село Шарин
20:27
Виїзд в село Шарин

Спільний виїзд комунального закладу Уманський районний ЦПМСД та Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста відбувся в село Шарин. В рамках проведення благодійного місячника Товариства Червоного Хреста України на Уманщині головний лікар Олександр Новаківський та голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна об’єднали зусилля з питань навчання населення навичкам надання першої домедичної допомоги, надання допомоги найбільш вразливим групам населення.

В НВК Шаринська загальноосвітня школа 1-Ш ступенів, який очолює ентузіаст педагогічної справи Клавдія Кравчук, із старшокласниками та вчителями проведено тренінг з серцево-легеневої реанімації, надання першої допомоги прирізних кровотечах, переломах кісток, опіках. На тренувальному манекені відпрацьовано алгоритм дій при зупинці дихання та серцевої діяльності. Старшокласники, волонтери школи успішно засвоїли практичні дії та впевнено демонстрували їх під час практичних вправ.

 

 

Заступник директора школи Ірина Крохмалюк, соціальний педагог Людмила Нечаєва, присутні вчителі констатували, що практичні заняття з учнями потрібні для засвоєння ними життєвих навичок для надання допомоги потребуючим в разі виникнення травм, раптових захворювань.

Заступник головного лікаря КЗ ЦПМСД Назар Горенко ділився із учнями та педагогами досвідом лікаря, щодо надання першої допомоги як дорослим так і дітям при різних захворюваннях.

В школі волонтери постійно опікуються односельцями поважного віку. До цих заходів долучається первинна організація Товариства Червоного Хреста школи, роботу якої спільно з учителями уміло спрямовує директор Клавдія Кравчук та очолює соціальний педагог Людмила Нечаєва.

Відвідано сільську раду. Із секретарем Раїсою Тюріною йшлося про потреби одиноких ветеранів, малозабезпечених багатодітних та неблагополучних сімей, про об’єднання спільних зусиль щодо надання їм посильної допомоги через міськрайонну організацію Товариства Червоного Хреста.

Міськрайонна організація Товариства передала первинній організації школи підготовлену презентацію з протидії поширення захворювання на туберкульоз.

Місячник завершується, співпраця продовжується в інтересах громади.

Прес-центр Уманської МРОТЧХУ.

Переглядів: 431 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz