Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 05.05.2024, 11:56
Головна » Архів матеріалів

Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста провела майстер-клас для медичних працівників дошкільних установ на запрошення керівника методичного об’єднання відділу освіти міської ради Вікторії Кривди на базі НВК №24.

Нові, європейські підходи до надання домедичної допомоги зацікавили слухачів. Вони можуть бути цікавими також для працівників та батьків вихованців дошкільних закладів. Таку думку висловили присутні на занятті слухачі .

http://lviv-redcross.at.ua/blog/2018-12-13-15189 -сайт для перегляду.

 Слухачі мали нагоду  відпрацювати на тренувальному манекені      прийоми реанімації при зупинці діяльності дихання та серця у до ... Читати далі »

Переглядів: 350 | Додав: Valtntina | Дата: 12.12.2018 | Коментарі (0)

   Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України разом з активом відзначає 5 грудня Міжнародний день волонтерів. Відбулися традиційні зустрічі в колективах. Волонтерам вручено Почесну Грамоту МРОТЧХ, Подяку МРОТЧХ.

Волонтери Червоного Хреста впродовж останніх років під час масових заходів у форменному одязі Червоного Хреста власним прикладом привертають увагу населення до благодійності, до навчання населення навичкам надання першої допомоги, беруть участь у флеш-мобах, квестах. Адже волонтерський рух є основою червонохресного руху.

Протягом останніх років увага в розвитку волонтерства зосереджена в молодіжному середовищі.

... Читати далі »

Переглядів: 286 | Додав: Valtntina | Дата: 05.12.2018 | Коментарі (0)

Відкритий діалог з громадою відбувся в центральному парку міста Умань, навчальних закладах.

Місцеві мешканці охоче долучалися до спілкування з патрульними Черкаської обласної поліції і червонохрестівцями. Інспектори розповідали про безпечну поведінку на дорозі, про адміністративну відповідальність та більше, про будні патрульних поліцейських.

Спільно з волонтерами Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста патрульні обласної поліції провели квест з надання першої допомоги при зупинці діяльності серцево-дихальної системи.

Такі зустрічі зарядили  присутніх позитивною енергією, надихнули до активних дій щодо співпраціі та вступу в ряди правоохоронців порядку.

  Учні 1-г класу школи-колегіуму №7 міста Умань в ігровій формі повторювали правила дорожнього руху, мали змогу познайомитись з новими правилами. Під час гри діти перевтіл ... Читати далі »

Переглядів: 337 | Додав: Valtntina | Дата: 22.09.2018 | Коментарі (0)

З нагоди Всесвітнього дня надання першої допомоги Усвеська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста провела низку заходів для підвищення обізнаності населення. Під час проведення заходів розглядалися ситуації, що вимагають надання екстреної першої допомоги,які часто виникають несподівано. Слухачам акцентувалося,що важливо не панікувати, діяти швидко. Дорога кожна хвилина. Адже життя людини, що потрапила в критичне становище, перебуває під загрозою. Своєчасне надання першої медичної допомоги дозволяє звести до мінімуму розвиток небезпечних ускладнень.

Флешмоб з надання першої домедичної допомоги провели в людних місцях школи № 3,7, 9, 10,11,  в яких взяли участь учні, вчителі, директори шкіл,батьки,перехожі. Під час проведення флеш-мобу у людних місцях бажаючі охоче приєднуються до відпрацювання заходів реанім ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: Valtntina | Дата: 08.09.2018 | Коментарі (0)

Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України, Уманська школа мистецтв,Спілка жінок міста впродовж десяти останніх років проводили конкурс дитячих малюнків під гаслом «Людина починається з добра». Як показала історія їх створення, дитячі роботи відображають їх внутрішній світ, дитячу доброту, бажання та готовность допомогти немічним, уміння співпереживати у горі, бути милосердними, жити з оточуючим світом у злагоді і мирі.

Роботи юних талантів в 2018 році, з нагоди 100-річчя створення Товариства Червоного Хреста України, доповнили колекцію кращих малюнків вихованців школи мистецтв. Колекція зберігається в Уманській міськрайонній організації Товариства Червоного Хреста України. Пропонуємо   переглянути підготовлену презентацію:

... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Valtntina | Дата: 06.09.2018 | Коментарі (0)

Згідно угоди між Уманським міським центром зайнятості населення та міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста проведено тренінг з надання першої домедичної допомоги для працівників та відвідувачів центру в клубі "Я успішна жінка" за участі начальника відділу МЦЗ Алли Крупської.

     Алгоритм дій при наданні допомоги постраждалим, ознаки зупинки життєдіяльності організму, прийоми реанімації, надання стабільно-відновного положення, перша допомога при переломах та інших видах травм - такий запропонований перелік тем прийшовся слухачам до вподоби. Для закріплення навичок слухачі відпрацювали на тренувальному манекені прийоми оживлення, переглянули запропонований Червоним Хрестом відео сюжет.

     Будь якої миті несподіванка може очіку ... Читати далі »

Переглядів: 360 | Додав: Valtntina | Дата: 12.07.2018 | Коментарі (0)

   Днями Уманський КЗ центр первинної медико-санітарної допомоги та Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста провели тренінг в Дмитрушківському пришкільному таборі «Сонечко», де відпочиваюь майже 200 дітей різних вікових категорій.

   Вихованці табору середнього та старшого віку відпрацювали практичні навички домедичної допомоги, які їм продемонструвала голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна. Зокрема, діти познайомилися з вправами оживлення при зупинці дихання та серцевої діяльності. Вихованці табору цікавилися алгоритмом дій при інших травмах.

    Кожен охочий долучився до порядку виконання штучного дихання та штучного масажу серця.

   Міськр ... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: Valtntina | Дата: 18.06.2018 | Коментарі (0)

Подумай про інших. Стань донором. Поділися життям.

Під таким девізом в 2018 році проводяться заходи з нагоди Всесвітнього дня донора крові, який щорічно відзначається 14 червня.

Організатором заходу Всесвітнього дня донора крові 2018 року є Греція, а ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: Valtntina | Дата: 14.06.2018 | Коментарі (0)

З 29 по 30 травня 2018 року працівники Уманських курсів 3 категорії провели семінар-практикум з категорією слухачів: «керівники навчальних груп з підготовки працівників місцевих органів державної влади та суб’єктів господарювання діям у надзвичайних ситуаціях».

В семінарі прийняли участь: Гребьонкін О.А. – завідувач Уманських курсів 3 категорії , майстер виробничого навчання курсів — Борисов О.І.; Адамович Р.В. — начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації; Чорна В.А. – голова Уманської міськрайонної організації Червоного Хреста.

В ході навчання слухачам доведені нормативно-правові акти, що забезпечують реалізацію державної політики у сфері цивільного захисту, поняття про надзвичайні ситуації, їх класифікацію та в ... Читати далі »

Переглядів: 336 | Додав: Valtntina | Дата: 06.06.2018 | Коментарі (0)

1 червня до дітей міської дитячої лікарні завітали голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна, волонтери-старшокласники міської школи – колегіуму №7 Сергій Баліцький, Анна Зозуля, Іван Левицький, Яна Мандюк, Костя Федін, Вікторія Черкес.

Юні волонтери знайшли мову як з однолітками так і молодшими дітьми, які знаходилися у дитячому відділенні.

Принесені подарунки діти розібрали на свій смак: кому до вподоби м’які іграшки, іншим - книжки-розмальовки, засоби гігієни, шкільні канцтовари… Найменший пацієнт Сергійко облюбував книжечки на англійській мові. Тут і розмальовки, і алфавіт, можна навчитися рахувати англійською.

Невимушене спілкування зблизило дітей в єдиному бажанні: бачити цей світ різнобарвним, цік ... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: Valtntina | Дата: 03.06.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 »
Хостинг від uCoz