Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 03:27
Головна » 2017 » Грудень » 3 » Щоб світ ставав добрішим.
11:55
Щоб світ ставав добрішим.

З нагоди Міжнародного дня інвалідів міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, Уманське обласне музичне училище ім. П.Д. Демуцького організували в концертному залі музичного училища благодійний захід «Людина починається з добра», на який запросили ветеранів, людей з особливими фізичними потребами, волонтерів.

Перед початком концертної програми голова Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста Валентина Чорна та заступник директора, голова первинної організації Товариства Червоного Хреста Ольга Клапатнюк, волонтери провели майстер-клас з надання першої домедичної допомоги. Присутні охоче долучалися до практичних занять, під час яких засвоїли навички вчасної реанімації.

В святковому концерті взяли участь кращі солісти-виконавці музичного училища: ансамбль народної музики «Ятрань»,народний аматорський вокальний ансамбль «Полонина», чоловічий вокальний ансамбль «Будьмо» та інші талановиті виконавці. Тривалі щирі оплески, велику сердечну вдячність від присутніх, яку висловив від присутніх учасник бойових дій, ліквідатор аварії на ЧАЕС Микола Полівода – були нагородою для аматорів та організаторів благодійного заходу.

 

Музика, мистецтво роблять світ кращим, затишним, добрішим, залишають небайдужими не тільки тих, хто прагне нашої уваги, а й до всього світу, до самих себе…

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста вдячна директору музичного коледжу пані Інні Рябій та її заступнику пані Ользі Клапатнюк, керівникам та виконавцям концертної програми за подароване свято. Нехай доброта об’єднує нас навколо благодійних справ.

Прес-центр Уманської МРОТЧХ

Переглядів: 404 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz