Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 18:49
Головна » Архів матеріалів

1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, група рятівників Уманської державної протипожежної рятівної частини 14 прийшла на донорський пункт Уманської міської лікарні №3 (відомої, як станція переливання крові), і дали свою кров для дітей, яким потрібна допомога. Очолила групу донорів начальник частини майор служби цивільного захисту Ірина Деренюк.

Серед тих, хто став в цей день донором, дав безоплатно кров на потреби хворих дітей:

 

начальник караулу 14 ДПРЧ лейтенант Андрій Мислюк,

командир відділення старший прапорщик Андрій Приходченко,

командир відділення прапорщик Іван Козловський,

пожежник-рятувальник молодший сержант Олександр Нижник,

... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Valtntina | Дата: 01.06.2018 | Коментарі (0)

Одним із важливих пріоритетів Товариства Червоного Хреста України уже 100 років поспіль – це сприяння державі у наданні всебічної допомоги та підтримки найбільш незахищеним верствам населення. На це спрямовані програми та численні благодійні проекти Товариства. На відміну від усіх інших благодійних інституцій, Товариство Червоного Хреста України має особливий гуманітарний мандат, володіє гуманітарною ініціативою як повноважний член Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та здійснює свою діяльність на підставі Законів України «Про Товариство Червоного Хреста України» та «Про символіку Червоного Хреста, Червоного Півмісяця, Червоного Кристала в Україні». 

Міжнародний рух д ... Читати далі »

Переглядів: 285 | Додав: Valtntina | Дата: 09.05.2018 | Коментарі (0)

 

 

Шановні добродії!

18 квітня виповнюється віковий  ювілей з дня заснування Товариства Червоного Хреста України, яке є партнером держави в реалізації програм, спрямованих на захист життя, здоров’я людей.

Протягом 100 років Товариство утверджує в суспільстві такі моральні цінності, як милосердя, людяність, співчуття.

Червоний Хрест користується довірою і впізнаваністю серед громадських і благодійних організацій.

Первинні організації Товариства Червоного Хреста діють в  переважній  більшості колективів міста і району. Вони долучаються до благодійних акцій, власною участю змінюють життя на краще.

Благодійні акції Товариства Червоного Хреста спонукають людей об&r ... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: Valtntina | Дата: 18.04.2018 | Коментарі (0)

З нагоди 24 березня, Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, в Уманському медичному коледжі відбулася читацька конференція, організована Уманською міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста, медичним коледжом, Спілкою жінок міста.

За офіційними даними ВООЗ у світі близько 9,6 млн. осіб хворіють на туберкульоз, щорічно майже 1,5 млн людей іде з життя внаслідок цього захворювання. Протягом тисячоліть цей недуг випробовує людство на міцність. Тому метою заходу стало привернення уваги населення до проблеми з нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом.

... Читати далі »

Переглядів: 388 | Додав: Valtntina | Дата: 24.03.2018 | Коментарі (0)

В перший день весни в готельно-ресторанному комплексі «Фортеця» міста Умань відбулося урочисте нагородження лауреатів звання «Жінка року міста Умань-2017». За 18 років звання «Жінка року» отримали 216 найактивніших жінок в різних сферах суспільного життя міста. Цього року за вагомий внесок в соціально-економічний розвиток та культурне життя міста номіновано 19 уманчанок.

http://uman-rada.gov.ua/index.php/novyny/item/10755

З вітальним словом до учасників святкового дійства звернулися міський голова Олександр Цебрій та голова Спілки жінок міста Валентина Чорна.

  ... Читати далі »

Переглядів: 557 | Додав: Valtntina | Дата: 02.03.2018 | Коментарі (0)

Буде випущена монета 5 гривень «100 років Товариству Червоного Хреста України»

29 березня 2018 року Національний банк України випускає пам'ятну монету 5 гривень 100 років Товариству Червоного Хреста України з нейзильберу.

Монета випускається згідно плану. Про це повідомляється на порталі регулятора. Монета присвячена сторіччю з дня створення Товариства Червоного Хреста України. Воно засноване 18 квітня 1918 року з ініціативи Маріїнської громади сестер милосердя Червоного Хреста, яка з 1878 року надавала благодійну медичну допомогу жителям Києва.

Товариство розвиває волонтерський рух, поширює знання про міжнародне гуманітарне прав ... Читати далі »

Переглядів: 341 | Додав: Valtntina | Дата: 23.02.2018 | Коментарі (0)

 

«Дізнайся про міжнародне гуманітарне право від Червоного Хреста» - під таким гаслом Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста проводить зустрічі в молодіжних колективах.

В загальноосвітній школі №9, яку очолює директор Ірина Іванівна Тенц, долучилися до проекту старшокласники.

Товариство Червоного Хреста України, його обласні та міськрайонні осередки поширюють знання серед населення про МГП, про норми та принципи МГП, про гуманітарні цінності.

Міжнародне гуманітарне право – частина міжнародного права, мета якого є регулювання захисту життя і гідності людей під час збройного конфлікту, а також обмеження і запобігання людських страждань і руйнувань, що стали наслідками війни.

Вивчення курсу МГП сприяє утвердженню ідеалів милосердя та гуманності.

Принцип гуманності — основний принцип МГП, він ... Читати далі »

Переглядів: 584 | Додав: Valtntina | Дата: 29.01.2018 | Коментарі (0)

Товариство Червоного Хреста України та його осередки поширюють знання серед населення про МГП, про норми та принципи МГП, про гуманітарні цінності.

«Дізнайся про міжнародне гуманітарне право від Червоного Хреста» - під таким гаслом Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста проводить зустрічі в молодіжних колективах.

В загальноосвітній школі №11, директор школи Володимир Васильович Сокирський, до проекту долучилися учні середніх та старших класів.

Міжнародне гуманітарне право – частина міжнародного права, мета якого є регулювання захисту життя і гідності людей під час збройного конфлікту, а також обмеження і запобігання людських страждань і руйнувань, що стали наслідками війни.

Вивчення курсу МГП сприяє утвердженню ідеалів милосердя та гуманності.

Принцип гуманності — основний принцип МГП, він виражає йог ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Valtntina | Дата: 24.01.2018 | Коментарі (0)

                                                                                                           Шановні добродії!

     Уманська  міськрайонна  організація Товариства Червоного Хреста   вітає вас   з Новорічними та Різдвяними святами!

... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: Valtntina | Дата: 01.01.2018 | Коментарі (0)

Програма підготовки населення з надання першої домедичної допомоги, яку проводить Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України, популярна в молодіжному середовищі. В передноворічні дні колектив загальноосвітньої школи №12 1-Ш степенів,  з  поглибленим вивченням англійської  мови, запланував підготовку старшокласників перед зимовими канікулами  і  запросив для проведення  занять міськрайонну  організацію Товариства  Червоного Хреста. На заняття прийшли учні і вчителі школи, заступники директора.Під час проведення з учнями майстер - класу, було  розглянуто  алгоритм дій при надзвичайних станах, прийоми реанімації, перша допомога при кровотечах, переломах кісток, надання стабільно-відновного положення – такі практичні питання відпрацьовано на занятті із старшокласниками за участю во ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: Valtntina | Дата: 22.12.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 15 16 »
Хостинг від uCoz