Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 03:06
Головна » 2018 » Червень » 6 » Підготовка населення до дій у надзвичайних смитуаціях
10:57
Підготовка населення до дій у надзвичайних смитуаціях

З 29 по 30 травня 2018 року працівники Уманських курсів 3 категорії провели семінар-практикум з категорією слухачів: «керівники навчальних груп з підготовки працівників місцевих органів державної влади та суб’єктів господарювання діям у надзвичайних ситуаціях».

В семінарі прийняли участь: Гребьонкін О.А. – завідувач Уманських курсів 3 категорії , майстер виробничого навчання курсів — Борисов О.І.; Адамович Р.В. — начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації; Чорна В.А. – голова Уманської міськрайонної організації Червоного Хреста.

В ході навчання слухачам доведені нормативно-правові акти, що забезпечують реалізацію державної політики у сфері цивільного захисту, поняття про надзвичайні ситуації, їх класифікацію та вплив на життєдіяльність населення, вимоги та зміст програм підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях, основні заходи захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій, порядок забезпеченням заходів протипожежного захисту, а також інформацію про можливі надзвичайні ситуації і потенційно небезпечні об’єкти Лисянського району.

При розгляді питання щодо надання домедичної допомоги потерпілим голова Уманської міськрайонної організації Червоного Хреста Чорна В.А. зосередила увагу учасників навчання на різних типах ушкоджень, нещасних випадках на виробництві та в побуті (травми, переломи, опіки, кровотеча, вивихи, розтягування, іммобілізація, непрохідність дихальних шляхів та ін.).

Наприкінці занять слухачі отримали в електронному вигляді пам’ятки, буклети щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях, методичні рекомендації та інші програмні та навчально-методичні матеріали для використання під час підготовки працівників за програмами загальної і спеціальної підготовки до дій у надзвичайних ситуаціях.

О. А. Гребьонкін,

завідувач Уманських курсів 3 категорії

http://www.nmc-cherkasy.edukit.ck.ua/news/id/648

Переглядів: 333 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz