Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 22:39
Головна » 2017 » Квітень » 18

Уманська заагальноосвітня школа №11 1-Ш ступенів, яку очолює Заслужений вчитель України Володимир Сокирський, продовжує славні традиції колективу і в цьому навчальному році. Колектив приєднався до Всеукраїнського місячника Товариства Червоного Хреста України. Інформаційно-освітні заходи в школі протягом місячника сприяють духовну збагаченню дітей, розвитку їх умінню турбуватися про власне здоров’я та оточуючих. Заохочується розвиток в школі волонтерського руху.

З нагоди Великодня на святкову зустріч запрошено батьків багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей з особливими фізичними потребами. Директор школи тепло привітав усіх присутніх на зібранні. Він уміло спрямовує зусилля вчителів та учнів на гармонійне поєднання навчання з громадською активністю

В школу завітала колиш ... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: Valtntina | Дата: 18.04.2017 | Коментарі (0)

Товариство Червоного Хреста України народилося у той час, коли люди дуже потребували захисту, допомоги, співчуття. За 99 років діяльності Товариство ствердило свою гуманітарну роль у суспільстві, ставши надійною опорою та організацію, куди люди можуть звернутися за підтримкою у найскрутніші часи.

Основне завдання Товариства – сприяння органам державної влади в їх діяльності в гуманітарній сфері, захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі збройних сил і органам охорони здоров’я.

Взявши на себе з перших днів існування – з 1918 року – благородну місію турботи про здоров`я людей та їхнє благополуччя, Товариство продовжує пропагувати Основоположні ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: Valtntina | Дата: 18.04.2017 | Коментарі (0)

Хостинг від uCoz