Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 04:57
Головна » 2012 » Червень » 27 » Червоний Хрест попрацював у пришкільних таборах Умані
00:45
Червоний Хрест попрацював у пришкільних таборах Умані
За підтримки міської ради, Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста працювала в пришкільних таборах в літньо-оздоровчий період. Щоденно проводились бесіди та заняття на теми: «Волонтер - серце Червоного Хреста», «Надання першої допомоги», «Подбай про власне здоров’я», «Профілактика шкідливих звичок в підлітковому віці», «Профілактика кишкових захворювань».

Основна увага приділялась наступним питанням: поширення захворюваності на туберкульоз та ВІЛ/СНІД; джерела інфекції, шляхи потрапляння збудника на туберкульоз та ВІЛ/СНІД; симптоми та профілактика захворювання.

В загальноосвітніх школах для учнів 2-6 класів проводились інформаційні заходи у вигляді ігрових занять «День ромашки в таборі».

Фахівець міськрайонної соціальної роботи та працівники патронажної служби розповідали дітям в ігровій формі про шляхи подолання туберкульозу, розкрили зміст символу білої ромашки - чистого дихання, людської доброти, співчуття та милосердя.

Майже 500 дітей було залучено до ігрових занять, інформаційних заходів, бесід міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста.
Переглядів: 551 | Додав: Untitled
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz