Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 06:36
Головна » 2017 » Жовтень » 21 » Навчаються студенти педагогічного університету.
14:41
Навчаються студенти педагогічного університету.

Плідна співпраця склалася в Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста з факультетами державного педагогічного університету. У вересні та жовтні проведено інформаційно – освітні заходи та тренінги для студентів природничо-географічного та соціально-педагогічного факультетів.

Про напрямки діяльності Товариства Червоного Хреста України,волонтерський рух, цільові програми Товариства студенти дізналися від голови МРОТЧХ Валентини Чорної.

Міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста проведено майстер-класи з надання домедичної допомоги. Студенти, за участю волонтерів Олександра та Олексія Слюсаренків та всебічного сприяння  голови профкому факультету Юлії Підвальної, відпрацювали алгоритм дій при зупинці серцево-дихальної системи, кровотечах, переломах.

Сьогоднішні студенти завтра стануть педагогами, їх знання перейматимуть учні. Продовжиться співпраця з Товариством Червоного Хреста, на прапорі якого накреслено принципи людинолюбства: гуманність, нейтральність, незалежність, неупередженість, єдиність, добровільність, універсальність.

Прес-центр МРОТЧХУ

Переглядів: 620 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz