Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 00:23
Головна » 2016 » Вересень » 9 » Будь героєм - збережи життя.
21:22
Будь героєм - збережи життя.

               10 вересня Всесвітній день надання першої допомоги.Актуальність проблеми очевидна. Закономірно,що  Уманська міськрайонна організація  Товариства Червоного Хреста та   комунальний заклад центр первинної медико-санітарної допомоги  Уманської районної ради  провели спільні заходи з нагоди Всесвітнього дня надання першої допомоги. Головний лікар Олександр Новаківський та голова міськрайонної організацції   Валентина Чорна   узгодили спільний план дій та заходів. В селах, де є працівники патронажної служби  Червоного Хреста , місію   підготовки  населення  з першої допомоги  вони  взяли  на себе. В решті населених пунктах до таких заходів долучилися медики лікарських та фельдшерських амбулаторій, первинні  організації Товариства Червоного Хреста.

         Головний лікар  КЗ ЦПМСД  РР  О.Б.Новаківський, лікар цього кладу О.С.Мельникова, голова міськрайонної організації В.А.Чорна  виїхали в село Сушківка. Відвідано лікарську  амбулаторію,  сільську раду.

Обговорено потреби сільського населення в медичному обслуговуванні, в наданні допомоги  категорійним сім’ям, в проведенні занять серед населення з навчання  навичкам першої допомоги.

       

Проведено тренінг з надання першої допомоги в Сушківській ЗОШ 1-Ш ступенів, де навчається більше  ста кчнів. Директор школи, депутат районної ради Людмила Павлівна Даценко спільно з колективом ,своїм заступником Л.О.Крацик, соціальним педагогом К.С.Миколайчук провели належні організаційні заходи,щоб в тренінгу взяли участь якомога більше вихованців школи, вчителів.Адже навики з надання допомоги  дітьми     і для дітей сьогодні  наразі актуальні.

Гасло Всесвітнього дня першої допомоги  2016 року - „Допомога дітьми. Допомога для дітей”.  Треніг  викликав в учасників неабияку цікавість. У відпрацюванні практичних навичок  активну участь взяли   учні і вчителі.  День привернення  уваги до необхідності  засвоєння знань з надання  першої  допомоги пройде, але подібні  спільні  заняття будуть продовжені  в майбутньому. Таке бажання  виявили  обидві сторони тренінгу.

 Прес центр  Уманської МРОТЧХУ.

На фото – під час   практичних занять  з першої допомоги.

Переглядів: 426 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz