Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 01:48
Головна » 2017 » Серпень » 14 » В реабілітаційному комплексі "Пролісок" діти навчалися надавати першу допомогу.
11:27
В реабілітаційному комплексі "Пролісок" діти навчалися надавати першу допомогу.

Щороку в літній період міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста проводить заняття-тренінги з надання першої допомоги з вихованцями літніх таборів дитячих закладів.

В Уманському міському дитячому реабілітаційному центрі «Пролісок» відпочивають діти з особливими потребами. Протягом літа позмінно міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста навчала дітей надавати першу допомогу в міському реабілітаційному центрі «Пролісок» . Заняття проводяться в доступній ігровій формі. Серед дітей відразу з’являється чимало охочих помічників. они одягають форменний одяг Червоного Хреста і долучаються до тренінгу.

Діти дізнаються, як обробити рану, накласти пов’язку, організувати виклик дорослих, якщо трапилася нестандартна ситуація під час їх дозвілля. Дізнаються про алгоритм дій при наданні допомоги.

Для дітей реабілітаційного центру є важливим доброзичливе спілкування,отримання нової інформації про здоров’я, про доброзичливість у взаємостосунках. Вони порівнюють власні підходи до виконання навчальних тренувань.

Напрямок спілкування з дітьми - гуманітарний. Яку б професію ти не обрав, пам’ятай, без здоров’я нічого не можна досягнути, якщо про нього не дбати, не навчатися вчасно надавати необхідну допомогу. Будь добрим, відгукуйся на прохання допомогти. Це милосердно і гуманно – роблять власні висновки діти і для них це важливо.

Голова міськрайонної організації Товариства Валентина Чорна цього року вручила Почесну Грамоту Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України директору реабілітаційного комплексу «Пролісок» Вікторії Базилевській за всебічне сприяння в організації проведення практичних занять серед молоді з особливими фізичними потребами з надання першої допомоги, виховання у дітей доброти і милосердя.

Нехай дитинство буде щасливим.

Прес- центр Уманської МРОТЧХУ.

Переглядів: 421 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz