Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 15:08
Головна » 2017 » Липень » 3 » Червоний Хрест навчав дітей з Бахмута надавати першу допомогу і розповідав про Службу розшуку
11:07
Червоний Хрест навчав дітей з Бахмута надавати першу допомогу і розповідав про Службу розшуку

В Уманському міжрайонному оздоровчому таборі Городецької школи «Лідер» відпочивають 30 дітей з Уманщини та 22 дітей з Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 Донецької області. Частина дітей з Бахмута відпочивали в таборі і минулого року. Належно створені умови відпочинку та отримані враження стали для дітей незабутніми і вони повернулися знов.Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста провела в таборі тренінг з надання першої домедичної допомоги.

Відомо,що у дітей із Сходу дитинство обпалене війною. Вони охоче спілкуються, вправно виконують вправи та завдання з надання першої допомоги при пораненнях, кровотечах, переломах кісток, опіках, раптових захворюваннях. Цікавляться непередбаченими ситуаціями, які можуть виникнути. Діти з цікавістю відпрацювали прийомі першої допомоги на навчальному манекені. Проведений тренінг допоміг дітям набути нові навички надання першої допомоги.

Голова міськрайонної організації Товариства Валентина Чорна вручила Почесну Грамоту Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України директору табору Наталії Булеховець за вагомий внесок в проведення протягом останніх років в таборі "Лідер" навчальних занять  з надання першої допомоги, виховання у дітей милосердя.

Проведений на свіжому повітрі тренінг сприяв засвоєнню вихованцями табору сучасних практичних підходів при наданні першої допомоги, умінню дбати про власне здоров’я.

Відбулася розмова і про відновлення, в разі необхідності, родинних зв’язків, втрачених під час збройного конфлікту, під час війни. Розшуком рідних і близьких займається чверть століття Товариство Червоного Хреста України.

Нехай у всіх дітей дитинство буде щасливим.

Прес-центр Уманської МРОТЧХУ.

Переглядів: 428 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz