Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 06:07
Головна » 2017 » Березень » 24

З нагоди Міжнародного дня боротьби з туберкульозом Уманська міськрайонна оганізація Товариства Червоного Хреста та держаний педагогічний університет імені П.Г.Тичини провели інформаційно-освітні заходи для студентської молоді. Зокрема, активність в доповненні власних знань про захворювання виявили студенти соціально-педагогічного факультету та факультету дошкільної освіти. Студенти,викладачі, волонтери прослухали та обмінялися інформацією про підступну хворобу.

Міськрайонна ї організація Товариства Червоного Хреста, її голова Валентина Чорна та міський фтизіатр Юрій Костюк презентували присутнім фотоілюстровану інформацію протидії поширення захворювання на туберкульоз. Було висвітлено статистику про хворобу, історію її розвитку, роль Роберта Коха у відкритті збудника хвороби, клінічні форми туберкульозу, шляхи поширення, профілактика недуги.

Товариство Червоного Хрес ... Читати далі »

Переглядів: 366 | Додав: Valtntina | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

   Районний відділ освіти(начальник Борис Бондар), міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста (голова Валентина Чорна), КЗ ЦПМСД РР(головний лікар Олександр Новаківський) провели   спільно відкритий захід з нагоди  Всесвітнього  дня боротьби із захворюванням на туберкульоз у Родниківській загальноосвітній школі 1-Ш ступенів (директор Олександра Слупіцька).

Охайний, зі смаком оздоблений актовий зал сільської школи був переповнений. Сюди завітали вчителі, учні, медики, працівники господарчих служб. В залі розгорнуто  сучасні мультимедійні засоби.

Головний спеціаліст районного відділу освіти Тетяна Бабакіна, ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: Valtntina | Дата: 24.03.2017 | Коментарі (0)

Хостинг від uCoz