Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 06:47
Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Спільний виїзд в село Палянецьке
13:48
Спільний виїзд в село Палянецьке

Уманський КЗЦПМСД РР, який очолює головний лікар Олександр Новаківський та міськрайонна організавція Товариства Червоного Хреста, голова Валентина Чорна, провели спільний  виїзд в село Полянецьке. Проведено прийом громадян на фельдшерському пункті. В сільській раді спільно і з  сільським головою Володимиром  Коритником  обговорено потреби в оздоровленні дітей із особливими фізичними потребами, дітей із багатодітних та кризових сімей. Окреслено спільну взаємодію при роботі з такими сім’ями,

        В загальноосвітній сільській школі 1-Ш ступенів проведено тренінг з надання першої домедичної допомоги. Прийоми реанімації при зупинці  серцебиття та дихання, відпрацьовано спільно із вчителями та старшокласниками. Розглянуто практичні  підходи до надання допомоги при кровотечах,опіках, переломах, отруєннях ядовитими рослинами і грибами. В тренувальних заняттях  взяла участь лікар сімейної медицини КЗ ЦПМСД Олена Мельникова.

Директор  школи Наталія Денисюк, соціальний педагог школи, голова первинної організації Товариства Червоного Хреста   Ірина Браславська спільно з учительським колективом залучають учнів до благодійних заходів, надання допомоги ветеранам села.

Об’єднання зусиль медичних працівників району, громадської організації Товариства Червоного Хреста, освітян села  та сільської влади   навколо вирішення потреб сільських жителів в наш  час потрібна справа.

                   Пресцентр Уманської МРОТЧХ.

                    Фото Уманської МРОТЧХ.

Переглядів: 431 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz