Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 06:20
Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Червоний Хрест взяв участь у відзначенні 400 - річчя з дня першої писемної згадки про місто Умань.
16:00
Червоний Хрест взяв участь у відзначенні 400 - річчя з дня першої писемної згадки про місто Умань.

У перший день жовтня природа подарувала Умані гарну сонячну погоду. Городяни сповна   скористалися цим і відзначили 400 - річчя  з дня першої писемної згадки про їх місто. Зустріч з міським головою Олександром Цебрієм   додала бадьорого настрою  учасникам свята.

 Уманська міськрайонна  організація  Товариства Червоного Хреста України провела в цей пам’ятний  день пошук нових прихильників своєї діяльності.

Відбулися зустрічі Червоного Хреста з його друзями, завдяки яким Товариство набуло авторитет і успішно здійснює свою діяльність.

Для городян міскрайонна організація Червоного Хреста провела флеш-моб. Успішно пройшов також майстер-клас з надання першої долікарської допомоги. В учасників свята користувалися популярністю  фото-інформаційні  стенди, розгорнуті в центральному сквері міста. Уманчани та гості міста охоче  спілкувалися з волонтерами Червоного Хреста та працівниками міськрайонної організації, фотографувалися з ними на згадку про це свято.

Піднесений святковий настрій, який  панував на святі, об’єднував людей, створював атмосферу доброзичливості. Червонохресні  буклети, журнали, пам’ятки  користувалися увагою  і запитом. Всі охочі до спілкування підходили до волонтерів і  запитували про Товариство, його   та діяльність, консультувалися   про  те, що їх цікавило. Фото з головою районної держадміністрації Віталієм Олійником, із прочанами  - хасидами,  гостями з міст-побратимів, з корінними уманчанами, почесними громадянами міста, юними аматорами, журналістами, вчителями...- залишать по собі  приємні спогади як про свято, так і про  тепле спілкування.

 Ми знайшли нових прихильників діяльності Товариства. А це значить, що струмок доброчинних справ - поповнюватиметься.  

 Фото - Уманської МРО ТЧХУ.

 Прес - центр Уманської МРО ТЧХ України

Переглядів: 484 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz