Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 22:51
Головна » 2015 » Червень » 26 » Літня пора для дітей - заряд оптимізму і бадьорості.
07:12
Літня пора для дітей - заряд оптимізму і бадьорості.

    За  доброю  традицією   Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного  Хреста  провела     з 1  по 19 червня   у взаємодії  з освітянами заходи в пришкільних таборах.

 

   Під  час проведення вікторин, конкурсів, практичних  ігрових занять на свіжому повітрі фахівець та  медичні сестри  Червоного Хреста в 12  міських  школах  №1,3,4,5,6,7,8,9,11,12,14,педагогічному ліцеї та в 9 сільських таборах,   в  селах Дмитрушки, Дубова, Оксанино, Городецьке, Дубова, Кочубіївка, Косенівка, Сушківка, Затишок  розповіли   дітям, як  уберегтися влітку від інфекційних захворювань,  не отруїтися  грибами та отруйними рослинами,  надати першу допомогу  при  травмах, раптових захворюваннях.

Діти знайомилися з емблемою  Червоного Хреста, основними  положеннями міжнародного гуманітарного права.       в ігровій формі засвоюють необхідні знання про власне здоров'я. А цикл бесід допоміг   дітям під час відпочинку          активізувати знання,які потрібні для захисту власного здоров’я.    травмування, а в разі необхідності – надати само- та взаємодопомогу.

  Літо  в розпалі.  Безперечно,  набуті  знання, що  поширюють   медичні сестри Червоного Хреста, знадобляться школярам  і в майбутньому.

Працівники міськрайонної  організації  Товариства  Червоного Хреста бажають дітям  гарного відпочинку, оптимізму.   літньої бадьорості!

 

                     Пресслужба Уманської МРОТЧХ

                    Фото: Кирдан Н.В.

Переглядів: 425 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz