Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 02:34
Головна » 2014 » Липень » 23

У світлі триваючих військових дій, які відбуваються у східній частині країни, та після публікації низки звітів міжнародних організацій щодо важких наслідків, спричинених відносно цивільного населення, Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) закликає всі сторони, що залучені у проведення військових операцій, поважати цивільних осіб.

ТЧХУ нагадує всім сторонам конфлікту, як урядовим силам, так і іншим, що цивільне населення підлягає захисту  відповідно до положень міжнародного гуманітарного права щодо ведення бойових дій, які носять внутрішній або міжнародний характер.

Зруйноване і втрачене назавжди майно, довільні арешти, фізичне та психологічне насилля, тортури, зґвалтування: досить часто цивільному ... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: Valtntina | Дата: 23.07.2014 | Коментарі (0)

За конфіденційною правовою оцінкою Червоного Хреста події на Донбасі визначають "війною". Це відкриває можливості для притягнення до відповідальності за воєнні злочини у міжнародних судах.

Не просто "стрілянина", "зіткнення", "операція", а війна - саме таку конфіденційну правову оцінку подіям на Сході України дали у Червоному Хресті. Про це у вівторок, 22 липня, повідомляє інформагенція Reuters.

Це відкриває можливість для відкриття проваджень у воєнних злочинах з подальшим розглядом у міжнародних судах в тому числі і щодо очевидного збиття літака Малайзійських авіаліній. "Зрозуміло, що іде міжнародний конфлікт, отже найвірогідніше, що це ... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: Valtntina | Дата: 23.07.2014 | Коментарі (0)

Хостинг від uCoz