Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 05:28
Головна » 2014 » Лютий » 17 » Всесвітній день Доброти
08:41
Всесвітній день Доброти
17 лютого Всесвітній день прояву Доброти. 

Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста долучилася до його проведення.

«Спробуйте бути хоча б трохи добрішими — і ви побачите, що будете не в змозі зробити поганий вчинок». (Конфуцій) Доброта, яка іде від серця, від душі, не чекає похвали або подяки. Нагорода за доброту людини – радість інших людей. День спонтанного прояву доброти – це привід вкотре зосередити увагу на справжні цінност ях нашого життя. Доброта здатна зцілити від душевних мук і недуг кожного, хто її виявляє.Прояв и ти добрі наміри у своїх вчинках може кожна людина. 

День прояву доброти – це нагода подякувати благодійникам, спонсорам, лідерам Товариства Червоного Хреста, які безкорислив роблять наш світ добрішим. 

Людина, яка допомагає іншим, отримує в організмі певну кількість ендорфінів. Вони діють заспокійливо, нейтралізують стрес, полегшують депресію. Чуйність супроводжується душевним підйомом. Мета цього Дня - підвищення престижу благодійної діяльності, розвиток почуття єдності у сфері благодійності, підтримки людей, яким потрібен соціальний захист і допомога. Власною участю ми можемо прагнути до Доброти з великої літери у повсякденному житті, до її безкорисливого прояву стосовно оточуючих . Прощати людей. Бути чесними і відвертими . Творити добро власними діями . Ділитися з людьми , допомагати їм в скруті. 

«Доброта для душі те саме, що здоров'я для тіла: вона непомітна, коли володієш нею, вона дає успіх у всякій справі» ( Лев Толстой ). 

Доброта здатна зцілити від душевних мук і недуг тих, кому вона необхідна і тих, хто її виявляє. 

Працівник Уманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста проводять серед населення флеш-моб акцію, запрошують до участі в благодійних заходах Товариства. Нехай не міліє скринька добрих справ та вчинків. Щире „Дякую”, доброзичлива усмішка – діють заспокійливо. Кожен може піднести важку сумку людині поважного віку, поступитися місцем в транспорті старшим людям, потурбуватися про бездомну тварину... Кожен може сам визначити для себе низку гарних справ. 

Шановні добродії, приєднуйтеся до доброчинних справ Товариства Червоного Хреста та поширюйте його гуманні ідеї. Ми постійно інформуємо населення про добрі справи благодійників Товариства , волонтерів, очільників первинних організацій Товариства, керівників колективів з різною формою власності. 

Нехай світ стає добрішим від вашої власної участі. Не втомлюйтеся творити добро.

 Валентина Чорна, голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста, 
голова Спілки жінок міста, член Національної спілки журналістів України.
Переглядів: 1072 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz