Національне Товариство Червонного Хреста України
Уманська міськрайонна організація
Товариства Червоного Хреста України
Черкаська область
Фотогалерея Слави
Меню сайту


Зроби свій внесок


Співпрацюймо!

Міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста, пл. Леніна, 1, м. Умань, 20300, (04744) 3-27-90

red-cross.um@mail.ru



Статистика
catalog.red-cross.org.ua


Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 06:40
Головна » 2014 » Лютий » 7 » ЗВЕРНЕННЯ ТОВАРИСТВА ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ
14:52
ЗВЕРНЕННЯ ТОВАРИСТВА ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ


ЗВЕРНЕННЯ

ТОВАРИСТВА ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ

Товариство Червоного Хреста України є єдиною гуманітарною організацією на території України, яка має право на використання  емблеми  Червоного Хреста, звертається до всіх учасників подій і населення дотримуватись положень Закону України «Про символіку Червоного Хреста, Червоного Півмісяця,  Червоного Кристала в Україні» і таким чином   сприяти ефективній роботі по своєчасному наданню допомоги постраждалим.  Неправомірне використання емблеми Червоного Хреста організаціями і окремими особами, що не входять до складу Товариства, створюють труднощі в роботі волонтерів загону швидкого реагування.

Товариство Червоного Хреста України у своїй роботі керується основоположними принципами Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, зокрема, принципами неупередженості,  нейтральності і незалежності.

Червоний Хрест докладає всіх зусиль для запобігання і полегшення людських страждань, надає допомогу всім постраждалим від надзвичайних подій безкоштовно, не поділяючи їх за ознаками національності, раси, віросповідання, соціального становища чи політичної належності.  

 

ОБРАЩЕНИЕ

ОБЩЕСТВА КРАСНОГО КРЕСТА УКРАИНЫ

Общество Красного Креста Украины является единственной гуманитарной организацией на территории Украины, которая имеет право на использование эмблемы Красного Креста, обращается ко всем участникам событий и населению соблюдать положения Закона Украины «Про символіку Червоного Хреста, Червоного Півмісяця,  Червоного Кристала в Україні» и таким образом   способствовать эффективной работе по своевременному оказанию помощи пострадавшим. Неправомерное использование эмблемы Красного Креста организациями и отдельными лицами, не входящими в состав Общества Красного Креста, создают трудности в работе волонтёров отряда быстрого реагирования.

Общество Красного Креста Украины в своей работе руководствуется основополагающими принципами Международного движения Красного Креста и Красного Полумесяца, в частности, принципами беспристрастности, нейтральности и независимости.

Красный Крест прилагает все усилия для предотвращения и облегчения человеческих страданий, оказывает помощь всем пострадавшим в результате чрезвычайных ситуациях, не разделяя их по национальности, расе, вероисповеданию, социальному положению или политическим убеждениям.

 

© Товариство Червоного Хреста України

 

Переглядів: 869 | Додав: Valtntina
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Хостинг від uCoz